Community management

Zoek de verbinding!

Transities vragen om samenwerking met verschillende belanghebbenden. Waterprof zet communities (werkplaatsen) op die met een specifiek doel zorgen voor het samenbrengen van partijen, van kennis, het genereren van nieuwe kennis en zorg te dragen dat nieuwe ideeën worden geïmplementeerd. Hierin leggen wij de verbinding tussen de systeemwereld van overheidsbeleid en de leefwereld van burgers en initiatieven van onderop.

Onze projecten

Community management bij Waterprof is de verbinding van belanghebbenden in een gezamenlijk netwerk. Binnen deze netwerken delen deelnemers kennis en pakken ze gezamenlijke opgaven aan. Het stelt individuen in staat ideeën uit te wisselen en samen oplossingen te vinden voor gedeelde uitdagingen. Waterprof bouwt, onderhoudt en versterkt deze netwerken, waarin maatschappelijke opgaven worden geagendeerd.

Enkele voorbeelden

Blogserie: De wereld van community management met Julian en Eva

Duik met ons in de kern van community management. Wij zijn op zoek naar het antwoord op de vraag ‘Hoe creëer ik een lerend netwerk?’. De komende periode gaan wij in gesprek met experts en ervaringsdeskundigen over de uitdagingen die wij tegenkomen in ons werk als community managers.

Community management met Julian en Eva

Participatie

Ontdek de kracht van participatie! Bij de ontwikkeling van technologische innovaties tot lokale overheid en sociale rechtvaardigheid, participatie is de sleutel is tot een dynamische en inclusieve samenleving.

Noodzaak van participatie

Heb je nog vragen?

Neem contact met ons op.

ADVIES AANVRAGEN