Trainen en opleiden

Ontwikkeling van talent

Mensen zijn de kern tot succes van iedere organisatie. Onze wereld blijft veranderen en wij veranderen mee. Waterprof staat voor het blijvend ontwikkelen van het bestaande talent. Ontwikkelen op vakinhoud, opfriscursussen of coaching, kijk eens wat Waterprof te bieden heeft.

E-learnings

Waterprof heeft in samenwerking met de Aquademie van Rijnland, Hoogheemraadschap van Delfland, Schieland en Krimpenerwaard en Waternet diverse e-learnings ontwikkelt. De doelgroep voor deze e-learnings zijn startende medewerkers binnen het waterschap of medewerkers die geen achtergrond in waterbeheer hebben, maar daar wel meer over willen leren.

Aanbod e-learnings

Basiscursus Nederlands waterbeheer

De cursus is opgericht voor medewerkers die geen opleiding hebben gehad in watermanagement, maar wel dagelijks met de waterpraktijk te maken hebben. Denk aan omgevingsmanagers, vergunningverleners met een achtergrond in recht of medewerkers die uit de ondersteunende diensten.

Cursus voor medewerkers

We willen meer halen uit de mensen die in onze mooie sector werken. Om dat voor elkaar te krijgen hebben we verschillende ontwikkeltrajecten op poten gezet.

Team Waterprof

Aquathermie voor waterbeheerders

De cursus Aquathermie is voor medewerkers die meer willen weten over de consequenties Aquathermie op het watersysteem of in de waterketen. Denk hierbij aan beleid, fysieke consequenties, samenwerkingsvormen en meer.

Basiscursus aquathermie

Cursussen op maat

Waterprof maakt cursussen op maat. Voor waterschappen, gemeenten en provincies hebben we op maat gemaakte curssusen ontwikkelt. Onderwerpen zijn onder andere water governance, omgevingsmanagement (voor internationale projecten), samenwerken. Meer weten over de bestaande mogelijkheden.

Voor bedrijf en overheid

Heb je nog vragen?

Neem contact met ons op.

ADVIES AANVRAGEN