Blogserie: De wereld van Community management

De wereld van community management met Julian en Eva

Duik met ons in de kern van community management. Wij zijn op zoek naar het antwoord op de vraag ‘Hoe creëer ik een lerend netwerk?’. De komende periode gaan wij in gesprek met experts en ervaringsdeskundigen over de uitdagingen die wij tegenkomen in ons werk als community managers. Hoe verbind je stakeholders? Wie betrek je wel en wie juist niet? En welke vraagstukken zet je daar vervolgens centraal? Nieuwsgierig naar wat ons te wachten staat? Lees dan verder!

Blog: Maak kennis met Julian en Eva

Wij zijn Julian Werner en Eva Terpstra. Sinds anderhalf jaar zijn we aan de slag als community managers in klimaat- en energietransities. Ons doel is om deze duurzaamheidstransities te versnellen door de kracht van communities in te zetten. Nieuwsgierig naar wat we doen? Lees dan verder!

Community management met Julian en Eva

Blog: Hoe houd je het netwerk actief en levend?

Hiervoor gingen we het gesprek aan met Kirsten de Vette, ervaren community manager en facilitator in de (internationale) watersector. We bespraken hoe je de energie in een netwerk brengt en vasthoudt. Een vraag die blijft terugkomen in het werk als community manager, ook als je al een tijd in het vak zit.

In gesprek met Kirsten de Vette

In de komende blogs nemen we jullie mee op onze ontdekkingsreis, op zoek naar de antwoorden op deze vragen. We bezoeken projecten, spreken met ervaringsdeskundigen en experts, en gaan zelf aan de slag met tools en oplossingen. Benieuwd naar wat we uitvinden? Blijf ons dan volgen in deze serie blogs.

Julian en Eva

Heb je nog vragen?

Neem contact met ons op.

ADVIES AANVRAGEN

Heb je nog vragen?

Neem contact met ons op.

ADVIES AANVRAGEN