Ondersteunende diensten

Initiatief tot uitvoering laten komen

Hoe versnellen we onze initiatieven. Initiatieven verrijken, toetsen van de haalbaarheid of het begeleiden van belangrijke overheidsprocedures zijn noodzakelijke voorwaarden om een initiatief van de grond af te krijgen en tot uitvoering te laten komen. Waterprof biedt een aantal ondersteundende diensten aan binnen het domein “lerende netwerken”.

Omgevingsmanagement

Omgevingsmanagement is het coördineren en beheren van verschillende elementen binnen een bepaalde omgeving. Of het nu gaat om projecten, bedrijven of specifieke gebieden, we streven naar een holistische aanpak die menselijke interacties, ecologische impact en diverse factoren integreert. Ons doel is het creëren van een harmonieuze, duurzame omgeving.

Lees meer

Trainen en Opleiden

Waterprof heeft een reeks aan cursussen ontworpen die uw organisatie naar een hoger niveau kunnen tillen. Van e-learnings op het gebied van Governance tot "in-company" cursussen over Aquathermie voor waterbeheerders.

Lees meer

Waterhandjes

Waterhandjes is een initiatief waarmee we studenten binnen de watersector kennis willen laten maken met het werkveld door hen bijbanen aan te bieden binnen deze sector. Tegelijkertijd helpen we organisaties door hen werk uit handen te nemen, zodat zij zich kunnen focussen op de kerntaken. Daarnaast kunnen op deze wijze talenten in de watersector zichzelf sneller ontwikkelen, ontstaat er meer praktijk ervaring in het onderwijs en kan u de zichtbaarheid van uw organisatie vergroten!

Lees meer