#verbindjeaandetoekomst

Wij laten jong talent versneld groeien.

Wij geloven in de kracht van onze toekomst. Hoe complex de opgave ook is, wij werken in duo’s of teams waarin de kracht van jong professionals  wordt verbonden met de expertise van ervaren adviseurs. Zo stomen wij de watermanagers van de toekomst klaar. Studenten met een achtergrond in water laten we via Waterhandjes.nl versneld kennis maken met de diversiteit van de watersector. Dit doen we door het genereren van betaalde bijbanen. Via de academy laten we ook anderen profiteren van onze kennis, waardoor we onze aarde nog sneller een mooie plek voor iedereen kunnen maken.
Academy

 

Versnellen door verbinden

Kennis moet vloeien en dat kan door het te delen met anderen. Waterprof zet zich in om werkplaatsen op te zetten en te begeleiden. Binnen de werkplaatsen wordt kennis ontwikkelt, gedeeld en toegepast. Opgedane kennis is open-source, toegangkelijk en begrijpbaar.
Klimaatwerkplaatsen

 

Wij maken groen-blauwe impact

Wij werken aan een leefbare aarde. De projecten waar wij een bijdrage aan leveren zorgen voor vergroening. Wij voeren geen projecten uit waar wij niet geloven dat het leidt tot een verbetering van onze leefomgeving.
Onze projecten