#verbindjeaandetoekomst

Wij laten jong talent versneld groeien

Wij geloven in de kracht van onze toekomst. Hoe complex de opgave ook is, wij werken in duo’s of teams waarin de kracht van jong professionals  wordt verbonden met de expertise van ervaren adviseurs. Zo stomen wij de watermanagers van de toekomst klaar. Studenten met een achtergrond in water laten we via Waterhandjes.nl versneld kennis maken met de diversiteit van de watersector. Dit doen we door het genereren van betaalde bijbanen. Via de academy laten we ook anderen profiteren van onze kennis, waardoor we onze aarde nog sneller een mooie plek voor iedereen kunnen maken.

Trainen en Opleiden

Versnellen door verbinden

Kennis moet vloeien en dat kan door het te delen met anderen. Waterprof zet zich in om werkplaatsen op te zetten en te begeleiden. Binnen de werkplaatsen wordt kennis ontwikkelt, gedeeld en toegepast. Opgedane kennis is open-source, toegangkelijk en begrijpbaar.

Klimaatwerkplaatsen

Wij maken groen-blauwe impact

Wij werken aan een leefbare aarde. De projecten waar wij een bijdrage aan leveren zorgen voor vergroening. Wij voeren geen projecten uit waar wij niet geloven dat het leidt tot een verbetering van onze leefomgeving.

Bekijk onze projecten

Wij geloven in de kracht van verbinding voor een leefbare aarde. Wij verbinden ons, vóór en met de toekomstige generatie, persoonlijk aan mensen en organisaties om met hen een blijvende bijdrage te leveren aan een mooiere, leefbare aarde. Samen met onze klanten versnellen wij watertransities door complexe wateropgaven concreet te maken op lokaal en regionaal niveau, door ruimte te geven aan ontwikkeling van talent en door praktijkkennis te laten stromen.

Team Waterprof

Heb je nog vragen?

Neem contact met ons op.

ADVIES AANVRAGEN