Advies

Waterprof helpt en ondersteunt opdrachtgevers bij complexe wateropgaven. Zo zetten we samen een stap naar een duurzame leefomgeving. Onze betrokken en gedreven adviseurs helpen u met die volgende stap. Van idee tot realisatie, van concept tot evenement. We zijn doendenkers met een hands-on mentaliteit. Of het nu gaat om een idee, een strategie, een proces of de realisatie.

Bij voorkeur werken we in duo’s of teams waarin de kracht van jong professionals verbonden wordt met de expertise van ervaren adviseurs. Wij ontzorgen door scherp te luisteren naar wat nodig is en nemen werk uit handen op het gebied van proces- en programmamanagement en projectondersteuning. In nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers vertalen wij vragen naar concrete, realiseerbare activiteiten.

VIRTUEEL SAMENWERKEN

Een online meeting is niet hetzelfde als virtueel samenwerken. Daar zit een wereld van verschil tussen. Vaak worden er veel onderwerpen in één meeting ‘gepropt’. Om er maar voor te zorgen dat alles besproken en gedaan is. Deelnemers staan een uur ‘aan’ en gaan daarna door met hun andere werk.

Samenwerken is nooit meer hetzelfde. Veel gebeurt online, en straks misschien in een hybride vorm. De grote uitdaging is om de teams echt te laten samenwerken, met beter resultaat.