Advies

Waterprof helpt en ondersteunt opdrachtgevers bij complexe wateropgaven. Zo zetten we samen een stap naar een duurzame leefomgeving. Onze betrokken en gedreven adviseurs helpen u met die volgende stap. Van idee tot realisatie, van concept tot evenement. We zijn doendenkers met een hands-on mentaliteit. Of het nu gaat om een idee, een strategie, een proces of de realisatie.

Bij voorkeur werken we in duo’s of teams waarin de kracht van jong professionals verbonden wordt met de expertise van ervaren adviseurs. Wij ontzorgen door scherp te luisteren naar wat nodig is en nemen werk uit handen op het gebied van proces- en programmamanagement en projectondersteuning. In nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers vertalen wij vragen naar concrete, realiseerbare activiteiten.

VIRTUEEL SAMENWERKEN

Een online meeting is niet hetzelfde als virtueel samenwerken. Daar zit een wereld van verschil tussen. Vaak worden er veel onderwerpen in één meeting ‘gepropt’. Om er maar voor te zorgen dat alles besproken en gedaan is. Deelnemers staan een uur ‘aan’ en gaan daarna door met hun andere werk.

Samenwerken is nooit meer hetzelfde. Veel gebeurt online, en straks misschien in een hybride vorm. De grote uitdaging is om de teams echt te laten samenwerken, met beter resultaat.

WATERHANDJES

Waterhandjes is een initiatief van Waterprof en For Elements. Samen willen we studenten met een achtergrond in water zo snel mogelijk kennis laten maken met de werkpraktijk. Enerzijds omdat we zien dat zij al tijdens studie zin hebben om aan de slag te gaan in een relevant werkveld. Anderzijds omdat de watersector vraagt om mensen met kennis en drive die de handen uit de mouwen willen steken voor een duurzame wereld. Een win-winsituatie voor iedereen. Voor meer informatie of om je aan te melden, ga naar de site van Waterhandjes.