Missie

Samen voor een leefbare aarde

Wij geloven in de kracht van persoonlijke verbinding voor een leefbare aarde. Wij verbinden ons, vóór en met de toekomstige generatie, persoonlijk aan mensen en organisaties om met hen een blijvende bijdrage te leveren aan een mooiere, leefbare aarde. Vanuit de verbinding werken wij iedere dag om onze aarde een stukje mooier, duurzamer en gezonder te maken voor mens en natuur. Daarin staat gezamenlijk leren, kennis delen en de energie zetten op dat wat echt moet gebeuren centraal.

Samen naar de oplossing

Samen met onze klanten versnellen wij complexe wateropgaven door mensen in het netwerk te verbinden, talent op te leiden en te adviseren bij projecten, van idee tot uitvoering. Dit doen wij voor de werkvelden klimaat, energie en omgeving

Verbindend netwerk

Werken vanuit kernwaarden

  • Verbinden
  • Ontzorgen
  • Ontwikkelen

Met onze opdrachtgevers zetten wij de volgende stap naar een duurzame leefomgeving. Want samen komen we verder.

Verbind je aan de toekomst

Waterprof leidt slimme en gedreven waterprofessionals op voor de wereld van vandaag én morgen. Waterprof helpt bij het verbinden van het waternetwerk door evenementen, trainingen en het delen van kennis. Doe ook mee en verbind je aan de toekomst!

#verbindjeaandetoekomst

Wij geloven in de kracht van verbinding voor een leefbare aarde. Wij verbinden ons, vóór en met de toekomstige generatie, persoonlijk aan mensen en organisaties om met hen een blijvende bijdrage te leveren aan een mooiere, leefbare aarde. Samen met onze klanten versnellen wij watertransities door complexe wateropgaven concreet te maken op lokaal en regionaal niveau, door ruimte te geven aan ontwikkeling van talent en door praktijkkennis te laten stromen.

Team Waterprof