Talentontwikkeling

Verbreed je horizon

Hoe benutten we ons talent en het talent van anderen? Alleen samen komen we tot mooie ideeën, innovaties, passende oplossingen en kunnen we mooie projecten tot uitvoering brengen. Wat we ook doen, iedereen heeft een eigen rol in dat proces of project. Het is een rol die je voor je ziet, die bij je past, die je wilt doorontwikkelen of waar je juist uit wilt. Wij willen dat de juiste mensen op de juiste plek zitten. Zo halen we meer uit de mensen die in onze mooie sector werken. Om dat voor elkaar te krijgen hebben we verschillende ontwikkeltrajecten op poten gezet.

Maatwerk talentontwikkeling

Waterhandjes: talent in ontwikkeling

De watersector heeft veel nieuwe waterhoofden nodig die de uitdagingen van morgen aan kunnen. Gelukkig zitten onze universiteiten en HBO-instellingen vol met talentvolle watermanagers. In onze kweekvijvers leren we, onderzoeken we en krijgen we de ruimte om te experimenteren. Onze talenten doen bij hun opleiding al waardevolle kennis op die prima bruikbaar is.

Meer over waterhandjes

E-learnings: talent verrijken en verruimen

Waterprof heeft in samenwerking met de Aquademie van Rijnland, Hoogheemraadschap van Delfland, Schieland en Krimpenerwaard en Waternet diverse e-learnings ontwikkelt. De doelgroep voor deze e-learnings zijn startende medewerkers binnen het waterschap of medewerkers die geen achtergrond in waterbeheer hebben, maar daar wel meer over willen leren.

Aanbod e-learnings

De doelgroep voor deze e-learnings zijn startende medewerkers binnen het waterschap of medewerkers die geen achtergrond in waterbeheer hebben, maar daar wel meer over willen leren.

Heb je nog vragen?

Neem contact met ons op.

ADVIES AANVRAGEN