Enkele voorbeeldprojecten

Projecten in omgevingsmanagement

Samen met onze omgevingsmanagers ondersteunen we opdrachtgevers bij het realiseren van voldoende drinkwater, veilige dijken, nieuwe waterstaatswerken en gebiedsprocessen. Daarin worden we gewaardeerd om onze aanpak.

SkyTem

We hebben de weg vrijgemaakt voor de helikopter. Er komt heel wat kijken voordat een helicopter met een groot meetinstrument over een druk bewoond gebied kan vliegen. Vlieglicenties, stikstofregels, bezorgde bewoners, veetelers, paardenhouders en meer. Chakira en Marc hebben het strategische omgevingsmanagement voor het gehele project ingericht, waardoor we nu gebruik kunnen maken van mooie nieuwe inzichten.

Lees meer

Noodinlaat Rondehoep

Waterprof is bij zowel de planvorming van het noodoverloopgebied als bij de voorbereiding voor en de realisatie van de Noodinlaat betrokken. Hier zetten we onze kennis op het gebied van conditionering, vergunningen en procedures in om de weg vrij te maken voor de realisatie van de Noodinlaat in de dijk.

Lees meer

Elke druppel telt

In een projectteam heeft Waterprof zich ingezet om zo veel als mogelijk maatregelen in het watersysteem van Waterschap de Dommel te realiseren. Dit vraagt om goede externe contacten met agrariërs en natuurorganisaties en interne contacten met de beheerders, juristen en de hydrologen.

Lees meer