Waterprof is op zoek naar een

Office Manager
Organisatietalent, tevens rots in de branding

Standplaats Utrecht, voor 16 -24 uur per week.

Waterprof werkt aan opdrachten op het gebied van water, klimaat, energie en omgeving. Wij brengen beweging en versnellen samenwerking tussen mensen en organisaties die zich inzetten voor een leefbare aarde. Wij geloven in de kracht van persoonlijke verbinding om het verschil te maken.
Wij zoeken een collega die helpt onze dienstverlening te verbeteren door het managementteam en onze adviseurs te ondersteunen om complexe uitdagingen concreet te maken.
Ben jij die betrokken collega, de organisator en facilitator van een effectief werkproces? Wil jij je ontwikkelen in een team met gedreven collega’s? Reageer op deze functie, dan verwelkomen we jou binnenkort als onze collega!

SOLLICITEER DIRECT

Onze ambitie

Waterprof heeft de ambitie om in 2025 de deuren te openen van de Waterpro(e)ftuin. Ons concept van een water- en klimaathub, waar we in co-creatie met onze klanten werken aan projecten, talent opleiden en het netwerk verbinden, zowel nationaal als internationaal. Om deze ambitie te realiseren, willen wij alles uit de kast halen.
Daar hoort ook een goede organisator bij, iemand die de losse eindjes ziet en binnen het hele bedrijf de processen en activiteiten stroomlijnt.

Wat ga je doen?

Als office manager ben je de rots in de branding, de spin in het web, een brede en uitdagende functie met taken op het vlak van administratie, organisatie en HR. Je ondersteunt management en adviseurs bij hun werk binnen de bedrijfsvoering en projecten. Daarbij speelt de office manager een belangrijke rol in het verder structureren van de werkprocessen.
Je werkt nauw samen in een team dat op dit moment bestaat uit elf adviseurs en nog steeds groeit. Dat geeft jou de mogelijkheid jouw talenten en kracht in te zetten.

Concrete taken die tot jouw werkpakket horen zijn:

 • Je borgt de interne werkprocessen binnen de organisatie. Je bevindingen deel je met het management en je doet aanbevelingen voor verbeteringen;
 • Verzamelen informatie t.b.v. managementrapportages, kwartaal- en jaarverslagen;
 • Ondersteuning bij projecten en financieel beheer;
 • In gang zetten risico-inventarisatie en evaluatie;
 • Borgen van diverse HR-processen in samenwerking met onze externe HR adviseur (o.a. personeelshandboek, personeelsovereenkomsten);
 • Ondersteunen bij organisatie van bijeenkomsten en evenementen;
 • Je onderhoudt nauwe contacten met de medewerkers zodat de informatie gedeeld wordt.

Je bent een Waterprof

 • Die vloeiend Nederlands spreekt en schrijft, het is een pré als je ook de Engelse taal machtig bent;
 • Die kan werken met Microsoft Office-toepassingen;
 • Met overzicht, communicatief sterk en initiatiefrijk. Daarnaast ben je een goede organisator, ben je zorgvuldig en nauwkeurig;
 • Met een hands-on mentaliteit die zich op zijn/haar plek voelt in een klein team.

Eerdere ervaring is een pré, maar ook een talentvolle starter vragen we om zeker te reageren.

Wat bieden wij?

Waterprof biedt jou een afwisselende baan waarin jij jouw organisatietalent en communicatiekracht inzet. Je werkt in een enthousiast team dat de komende periode gaat groeien en waar jij mede invulling geeft aan de koers. Dat geeft mogelijkheden om door te groeien. Het salaris is marktconform.

Aanvullend op je maandsalaris ontvang je:

 • 8% vakantietoeslag, deze wordt uitgekeerd in de maand juni;
 • Jaarlijks passen we je salaris aan op basis van functioneren;
 • Bijdrage om in te zetten voor pensioen, het bedrag staat in verhouding tot je salaris;
 • Thuiswerkvergoeding voor die dagen waarop je thuis werkt;
 • Inrichting thuiswerkplek;
 • 5 weken verlof per jaar, flexibel in te vullen.

Ben jij de betrokken Waterprof die wij zoeken?

Stuur je CV met motivatiebrief naar info@waterprof.nl. Voor meer inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Marc Balemans via 06-11 70 66 97.

SOLICITEER DIRECT

Heb je nog vragen?

Neem contact met ons op.

‘ Wij geloven in de kracht van verbinding voor een leefbare aarde. Wij verbinden ons, vóór en met de toekomstige generatie, persoonlijk aan mensen en organisaties ommet hen een blijvende bijdrage te leveren aan een mooiere, leefbare aarde. Samen met onze klanten versnellen wij watertransities door complexe wateropgaven concreet te maken op lokaal en regionaal niveau, door ruimte te geven aan ontwikkeling van talent en door praktijkkennis te laten stromen.’